Gratis rådgivning via Timbanken

För dig som är småföretagare i Örebro län

Om du är småföretagare i Örebro län och ansluten till Timbanken så kan du anlita mig fem timmar gratis. Jag hjälper dig att sälja mer, ta bättre betalt och locka nya kunder.

Du kan prata med mig om hur du hittar din egen ton, stil och känsla i din marknadsföring och vad du kan göra för att sticka ut ur mängden med ett tydligt erbjudande till dina kunder.

Det här gör jag allra bäst
Min specialitet är att sätta ord på din affärsidé. Målet är att fler kunder ska upptäcka dig, bli intresserade och vilja köpa dina tjänster eller produkter. Jag lär dig hur du kan sälja med storytelling – i säljsamtal, på webben och i sociala medier.

Därför ska du välja mig som rådgivare
Med mer än 35 år i kommunikations- och marknadsföringsbranschen har jag en outtömlig brunn av erfarenhet att ösa ur och jag kan hjälpa till med det mesta. Vi kan jobba med allt från sociala medier och prissättning till säljteknik, säljstrategi, kundvård, marknadsplan, marknadsföring, strategisk marknadskommunikation, varumärkesarbete och grafisk profil.

Vad kan du förvänta dig av ett möte med mig?
När vi träffas får du berätta om dig själv, ditt företag, dina drömmar och vad du behöver ha hjälp med. Det kan vara stort och smått eller högt och lågt. Tillsammans hittar vi en väg framåt. Och mitt fokus är alltid på att du ska sälja mer och kunna ta bättre betalt.

Kan varmt rekommendera att anlita Anette Holm! Värt varenda krona om ni inte befinner er i Örebro och får det gratis! ⭐️
Maria Larsson, Våldscoachen

Tusen tack för idag.
Så klargörande!
Nu äntligen har jag kommit förbi detta med vad är det jag ska sälja och och hur ska jag hantera det.
Siv Östman, Goodproc