Enkelt – Kreativt – Användbart

Det är jag i ett nötskal!

Så mycket vet jag. Jag vet också att jag inte passar in i raka led och fyrkantiga sammanhang. Samtidigt gillar jag struktur och ordning och reda. Du kan inte ge mig en färg eller ett ord som beskriver hur jag är. Jag är både introvert och extrovert på samma gång och jag vill använda alla regnbågens färger.

På jobbet vill jag ha roligt och få saker gjorda. Jag tycker om när något är färdigt och resultatet blev bra. Jag har skrivit hela mitt liv och på ett sätt är det basen i allt jag gör. Jag har också arbetat med kommunikation i alla former sedan 1986 när jag fick mitt första jobb på Spendrups i Grängesberg. Och eftersom allt kommunicerar så har jag förstås haft nytta av min kunskap när jag har jobbat som chef och projektledare.

Med mer än 35 år i kommunikationsbranschen har jag en outtömlig brunn av erfarenhet att ösa ur och jag kan hjälpa till med det mesta.

Jag skriver böcker om sådant som intresserar mig och jag gillar forskning och fakta. Eftersom jag vill ha kött på benen innan jag påstår något är jag förstås tacksam för att det alltid finns någon som har tagit reda på hur saker och ting fungerar.

Anlitar du mig så får du kunskap, struktur, inspiration, kreativitet, energi och arbetsglädje som gör jobbet lättare. Jag är utbildad coach, processledare och handledare och vill gärna göra ditt (arbets)liv bättre – enkelt, kreativt och användbart.

Med genuin värme, ett härligt skratt och ett stort intresse för omvärlden skapar Anette alltid mervärde.

Anette är analyserande, bra på att lyssna och hon ser till att andras ord och tankar plockas fram och blir en tillgång.

Anette Holm har blick för det intressanta och utmanande – tydligast märks det när nya och outforskade saker är på gång. Hon är en lösningsinriktad, orädd och pålitlig idéspruta som gör komplicerade saker begripliga.

Anette Holm är en professionell inspiratör som anpassar upplägg efter kundbehov.

Några svar från en enkät där kunder och samarbetspartners lämnat feedback anonymt.